A legjobb családi kirándulás Pathon

Ideális pihenést keres magának és gyermekeinek? A Family Wellness Hotel Patince szállodában mindent megtalál, ami egy pihentető családi nyaraláshoz szükséges – kellemes szállást, minőségi ételeket, termálvizes medencevilágot, gyönyörű tájat, animációs programokat, játszóházat. Mindezt mindössze szűk két órányi autóútra Pozsonytól vagy Nagyszombattól. Nyitráról másfél órán belül idejuthat.

 

Bátran forduljanak hozzánk a gyermekekkel történő nyaralással kapcsolatos kérdéseikkel!

írok pathra

 

Baby Friendly hotel

Foglaljon nálunk szállást a legkisebbekkel. A Wellness Hotel Patince készen áll a csecsemők és pólyások fogadására is – akadálymentes közlekedéssel, az étteremben és büfékben gyermekszékekkel, az illemhelyeken pelenkázó pultokkal, és a szobába gyerekágyat és gyorsforralót is viszünk. Szükség esetén biztosítjuk a gyermekmegőrzést.

Az Anyaközpontok Uniójának tanúsítványa

A Wellness Hotel Patince 2010.10.2-án elnyerte t Anyaközpontok úniójának Gyermek- és családbarát intézmény – tanúsítványát. A tanúsítvány igazolja, hogy a szálló a legmagasabb, 5* szinten teljesíti a megszabott kritériuomkat. Minden információt megtalál oldalunkon vagy az Anyaközpontok úniójának oldalán.

Certifikát UMC

Az elnyert tanúsítványt igazoló logo

Különleges kínálatok gyermekes családoknak

Egész évben érdekes családi szállást kínálunk kedvezményes áron. Ön megpihen, míg a gyerekek szórakoznak, új dolgokat tanulnak és új készségeket sajátítanak el.

Húsvéti üdülés

Élje át a tavasz gyönyörű ünnepét termálvizes medencéinkben! A négy-, illetve hatnapos üdülés alatt az egész család kikapcsolódhat, de gazdag programokkal is készülünk gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 Húsvéti üdülés a Facebook-on

Lazítás robotokkal

A robotikának, tudománynak és kutatásnak szentelt speciális üdülést a Wellness Hotel Patince a szlovák Nemzeti Robotika Központtal együttműködésben szervezi. A kíváncsi apróságok megismerkedhetnek a legkülönfélébb robotokkal és azok fejlesztésével. A szülők pedig ezalatt tematikus előadásokat hallgathatnak meg.
Mindeközben mindannyian megpihenhetnek wellness központunkban, illetve a medencvilágunkban.

Lazítás robotokkal a Facebook-on

Különleges gyermeknapi üdülés

Háromnapos tematikus üdülés az egész család számára a nemzetközi gyermeknap alkalmából, mindig más és más témának szentelve. Ittlétük alatt a gyerekeket animátorok és különleges vendégek szórakoztatják.

Különleges gyermeknapi üdülés a Facebook-on

Nyári üdülés az egész család számára

Az egész család számára szóló általános üdülés a napsütés élvezetéről és a vízparti aktív pihenésről szól. Gazdag animációs programok várják a felnőtteket és a gyereket egyaránt. Ezen kívül a szülők kikapcsolódhatnak wellness központunkban is, és gazdag animációs programok várják őket csakúgy, mint a gyerekeket.

 

Nyári üdülés a Facebook-on

Halloween üdülés

Ősszel is élvezni szeretné a termálvizet? Halloween-kor a családokra különleges élmények várnak nálunk, gazdag animációs programmal a gyerekek, illetve pihenési lehetőséggel a felnőttek számára.

Halloween üdülés a Facebook-on

Mikulás-napi üdülés

Minden évben különleges Mikulás-napi üdüléssel készülünk a családok számára. Decemberben a gyerekre számtalan szórakozási lehetőség vár, míg szüleik termálvizes medencéinkben kapcsolódhatnak ki.

Mikulás-napi üdülés a Facebook-on

 

Tekintse meg további különleges kínálatainkat és a szálláscsomagok aktuális időpontjait.

 

Szállás gyermekes családoknak

Kényelmes két-, három- és négyszobás szobákat és apartmanokat kínálunk. Szükség esetén a gyerekeknek pótágy, illetve gyerekágy igényelhető. Nagycsaládok igénybe vehetik például kétszintes Family szobánkat is.

A hotel egész területe akadálymentesített. Gond nélkül közlekedhet benne babakocsival is.

Ha a gyermek éjjel kér tápszert vagy teát, a recepción kölcsönözhet vízforralót, melyet felvihet a szobára is. Vásárolhat nálunk eldobható pelenkát, úszópelenkát, illetve vízi játékokat is. Sürgős esetekben biztosítani tudunk alapvető fájdalomcsillapítót vagy lázcsökkentőt.

További információkat a Family Wellness Hotel Patince által kínált lehetőségekről itt találhat. 

Baba-mama szoba

Fel kell melegítenie az ételt a baba számára vagy szeretné őt nyugodtan megfürdetni? A Family Wellness Hotel Patince szállodában ez nem jelent gondot! Az első emeleten található baba-mama szobában van mikrohullámú sütő és vízforraló is.

Gyermekfelügyelet

Romantikus vacsorára vágyik az éttermünkben vagy pihenni szeretne a wellness központunkban, de nem meri magára hagyni gyermekeit? Szállodánk gyermekfelügyeletet is biztosít 10 € (1 gyermek) vagy 15 € (két gyermek) / órás áron. A babysitting szolgáltatásra való igényét kérjük legalább egy nappal korábban jelezze!

Étkezés

Nálunk az egész család jóllakhat, a gyerekek is. A Family Wellness Hotel Patince szállodában az étkezés félpanzió formájában van biztosítva a szálloda éttermében. Az étterem 7:30-tól 22:00-ig tart nyitva.

Büféasztalok

 • A reggeli (7:30 – 9:00) és az esti (17:30 – 21:00) svédasztalnál a család összes tagja kiváló minőségi ételekből választhat.
 • Ételallergia- illetve érzékenység esetén főszakácsunk személyre szabott ételeket készít Önnek.
 • Kérésre a személyzet felmelegíti a konyhában a kisgyermekek ételét az eredeti csomagolásban. Az otthon elkészített ételt vagy tejet a baba-mama szobában melegítheti fel.
 • Az étterem tágas, kényelmesen lehet benne közlekedni babakocsival is.
 • A gyerekek nagyon élvezik a közvetlenül a szálloda tava mellett található teraszt.
 • Gyermekszékek is rendelkezésre állnak, melyek a fedett medencék melletti büfében találhatók.

Ebédelni is nálunk szeretne? Szállodánk éttermében vagy a tó melletti teraszon 12:00 és 15:00 óra között választhatja a napi menüt, illetve rendelhet az étlapról is à la carte. A fedett medencék mellett található Wellness Bárban, illetve a kültéri medencék melletti Grill Bárban is ehet-ihat.

Lobby Bárunkban az egész család friss cukrászsüteményeinkből és egészséges wellness italainkból – 100% gyümölcslevek hozzáadott cukor nélkül – válogathat. A szülők kiváló ültetvénykávét élvezhetnek.

Szórakozás a gyerekeknek

Nálunk a gyerekek nem unatkoznak. A szállodában jól felszerelt játszóház, valamint kültéri és fedett medencevilág található. Tematikus ittlétek alatt, hétvégéken és az iskolai szünetekben animációs programok várják őket. A szálloda közelében kikötő és kellemes kerékpárút található.

 

Játszóház, kültéri attrakciók, animációs programok

A szállóban 2 teljesen felszerelt gyereksarok található. Az első mindjárt a Lobby bár mellet, kisebb gyerekek részére. A gyerekek itt például belevethetik magukat a golyócskákkal teli kis medencébe, játszhatnak a plüss állatkákkal vagy kifesthetik Flippyt. A másik gyereksarok a keleti szárnyban, a kongresszusi termek mellett helyezkedik el. Ez a nagyobb gyerekek paradicsoma, akik sportolni szeretnének asztali focizni, vagy trambulinon ugrálni.

A kültéren a gyerekek számára két játszótér található – házikó csúszdával, mászóhálóval és kis mászófallall, hinták, körhinta, hintaállatok és egy nagy, 6 személyes gyermek-trambulin.

A nyári szezonban és tematikus üdülések alatt animátoraink különféle tevékenységeket szerveznek kint is, például sportversenyeket, arcfestést, hajfonást stb. Nyugodtan rájuk bízhatja három évnél idősebb gyermekeit, és gondtalanul úszhat például egyet.

Medencevilág

A Family Wellness Hotel Patince szállodában Medencevilág található beltéri és kültéri medencékkel. Az egész család élvezheti tehát a mozgásszervekre jótékony hatást gyakorló, hévízi forrásból származó víz minden előnyét. A medencevilágban megtalál mindent, ami a gyerekekkel együtt eltöltött boldog fürdőzéshez szükséges.

 • A szállodában vízi játékok és speciális úszópelenkák vásárolhatók csecsemők és kisgyermekek számára.
 • Az öltözőben pelenkázóasztal is van.
 • A szállodában a kisgyermekek számára is megfelelő, 34 fokos, 70 centiméter mély termálvizes beltéri gyerekmedence található vízicsúszdával. A gyerekek a vadvízi sodrású, barlanggal, fúvókákkal és nyakzuhannyal ellátott tágas pihenőmedencét is élvezni fogják.
 • A kisgyermekeket 30 fokos, 40 centiméter mély termálvizes kültéri medence is várja. Amíg a gyerekek a csúszdán vagy a szökőkút alatt szórakoznak, a szülők a medence mentén elhelyezett, kényelmes napozóágyakból figyelhetik őket. A nagyobb gyerekek bizonyára élvezni fogják a vízicsúszdával és mászófallal ellátott, tágas kültéri medencét.

A pathi Marina Kikötő

A szállodától mindössze két kilométerre található a Marina Kikötő, ahol gyönyörű sétákat tehet akár babakocsival vagy a gyerekekkel kerékpáron is. Hajókirándulások indulnak innen a Dunán. Közvetlenül a kikötőben található a Marina Bár, ahol különféle italokkal hűsítheti magát.

A Duna menti kerékpárút

A szálloda közvetlen közelében vezet a Duna menti kerékpárút egy szakasza. A gyönyörű helyi tájat a gyerekkel együtt is élvezheti kerékpáron vagy görkorcsolyán. Rövid sétákat is tehet akár babakocsival is.
Gyermek és felnőtt kerékpárt, kerékpárra szerelhető, 21 kg teherbírású gyerekülést, illetve görkorcsolyát közvetlenül a szállodában kölcsönözhet.

 

FLIPPY kabalababa

A tematikus látogatások, víkendek és a szünidő alatt animációs programokra kerül sor animátorainkkal. Ezeken a napokon a legkisebbek láthatják a kabalababánkat, Flippyt is. Találkozhatnak vele a hétvégi reggelik és vacsorák alkalmával, vagy a szálló helyiségeiben, amikor felkeresi a gyerekeket a gyereksarokban, fényképezkedik velük, és a különböző versenyeken a legügyesebbeknek ajándékot is ad.

Wellness gyerekeknek és fiatalkorúaknak

Próbálja ki a wellnesst a gyerekeivel. Olyan procedúrákat vagy masszázsokat választhat a számukra, amelyek kifejezetten gyermekek számára alkalmasak.

 

Beauty – 12 éves korig ajánlott:

Az arc kozmetikai ápolása

A bőr mélytisztítása

Arcpakolás bőrtípus szerint

Spa kézápolás

Körömápolás és lakkozás

 

Masszázs 6 – 12 éves gyerekek számára

Thai aroma masszázs gyerekeknek 30 perc

Thai aroma masszázs gyerekeknek 60 perc

 

ÚJDONSÁG kismamáknak:

Thai Gravi mama masszázs 60 perc

Sporttevékenységek az egész család számára

Az úszáson és kerékpározáson kívül a Family Wellness Hotel Patince további sportlehetőségeket is kínál a családok számára.

A szállodához tartozó területen kipróbálhatja az alábbi sportokat:

 • tenisz,
 • pingpong,
 • strandröplabda,
 • sporthorgászat,
 • vízibiciklizés a szálloda taván,
 • pétanque,
 • mini golf,
 • strandfoci.

 

Bent a szállodában az alábbi sportlehetőségek állnak rendelkezésre:

 • teke,
 • csocsó,
 • darts,
 • biliárd,
 • hétvégéken jóga és pilates (kivéve júliusban és augusztusban).

Azt mondták rólunk

Prijemny oddych, ochotny peronal, chutne jedlo. Vyborny bazen, masaze a procedury. Deti sa vyblaznia :-) Izby su na slovenske pomery dost priestranne. Odporucam.

Peter

Zobraziť všetky recenzie

Priestranný vodný svet, ústretoví personál, ľahká dostupnosť, možnosť aj bezlepkovej stravy, odporúčam.

Senta

Zobraziť všetky recenzie

Bolo super :-D

Iveta

Zobraziť všetky recenzie

V hotelu jsem byla ubytována jen na 2 noci v rámci služební cesty a vše bylo naprosto perfektní. Milý personál, pokoje čisté. Naprosto vyhovující. Všem děkuji za milé přivítání. Lucie

Lucie

Zobraziť všetky recenzie