Bőrfiatalító kezelések

Procedúry, ktoré omladia vašu pleť - Wellness Hotel Patince

A bőrnek időről időre alaposabb ápolásra van szüksége: ne kerülje el a masszázst, a pakolást vagy a szaunázást! Tanácsot adunk, mit is válasszon.

Az az érzése, hogy a bőre a nyár során megöregedett? Elveszítette a rugalmasságát, száraz, elmélyültek a ráncai? Talán az ősz beköszöntével intenzívebb beavatkozásra van szüksége, mint a klasszikus napi gondoskodás tisztítással és krémekkel. Ilyenkor kerülnek sorra a különböző ápoló kezelések, amelye regenerálják a bőrét, táplálják, finomabbá és derültté teszik.

A probléma az, hogy a különböző szalonok, wellness központok és szállók szinte túl sok peelinget, pakolást, fürdőt és más kezelést kínálnak. Aki nem foglalkozik aktívan a témával, nehezen tájékozódik az ajánlatok között. Nem tudja, mi lenne jó neki személy szerint. Ha Önnek is kételyei vannak, mi segítene a bőrnek ősszel a leginkább, olvasson el néhány őszi tippet, amelyet az Önök számára közvetlenül a Wellness Hotel Patince ajánlatából választottunk ki az Ön számára. Ki is próbálhatja őket, például a szünet alatti Halloween-kiránduláson.

 

Megtekinteni az ajánlatokat

 

Egész testes pakolás csipkebogyó olajjal

Ha ősszel és télen főleg az arcával törődik, néha a dekoltázzsal is, és a test többi részéről elfeledkezik, mindenképpen megengedhetne magának egy egész testes pakolást. Ez táplálékkal tölti el a bőre minden milliméterét, puhábbá és simábbá teszi. Ősszel kellemesen meglepődhet a tápláló egész testes csipkebogyó-olajos pakolás hatásaitól. A csipkebogyó nemcsak teába jó, de magas C-vitamin tartalma miatt lassítja a bőr öregedését, harcol a A különleges pakolás fekete mák kivonatot is tartalmaz, amely az egész kezelésnek nyugtató aromát kölcsönöz.

Relaxáló masszázs esszenciális olajokkal

Hagyja, hogy kényeztessék! Az esszenciális olajokkal végzett relaxáló masszázs ellazít, elűzi a fáradtságot és megújítja a bemerevedett izmok mozgékonyságát. Pozitív hatása van a bőrre is. Az esszenciális olajok ugyanis vitaminokban és tápanyagokban gazdag gyógyfüvekből és egyéb növényekből nyert párlatok. Kitűnő tápértékkel bírnak a bőr számára, és bódító illatuk egyaránt felszabadítja a testet és a lelket is.

Masáž tváre - Wellness Hotel Patince

Foto: Pixabay.com

 

Élénkítő illatos peeling

A testről való őszi gondoskodás fontos eleme a peeling is. Megszabadítja a bőrt az elhalt sejtektől a nyári napozás után. A kezelés után a bőr finomabb, rugalmasabb, fiatalabbnak néz ki. Az intenzív illat olyan élménnyé teszi a peelinget, amely felélénkíti a pszichikumot.

Masážne priestory v Patinciach

Foto: Wellness Hotel Patince

 

Kettős ionizálás

A bőrt ősszel fel kell készíteni az időjárás viszontagságaira. Alaposan ki kell tisztítani és tápanyagokkal ellátni a legmélyebb rétegekig. Éppen ebben a mélyreható kezelésben segítenek a modern kezelések, mint például az ionizálás. A bőrt anti-age faktorral kiegészített készítménnyel kezelik, amely tiszta C vitamint és 56 további biológiailag aktív anyagot, hyaluronsvat és kollagént tartalmaz. A speciális készüléknek köszönhetően a bőr számára fontos anyagok az ionizáció révén még mélyebbre hatolnak a bőrben. A bőr kisimul és fiatalabbnak néz ki.

 

Gőz-szauna

Sokan elfeledkeznek, vagy inkább elkerülik a szaunát. Főleg a nőknek vannak rossz tapasztalataik a túlságosan meleg szaunákkal – szédülhetnek, ájulás környékezi őket. Mindeközben a testünknek a legjobb a kevésbé meleg gőz-szauna, amelynek a hőmérséklete mintegy 60°C. A magas nedvességtartalom ilyen hőmérséklet mellett segíti a bőrt, hogy könnyebben és gyorsabban kitisztuljon. Utána finom, sima és a vérkeringés is megfelelő lesz.Parná sauna v Patinciach

Foto: Wellness Hotel Patince

Catio Vital kezelés férfiaknak

A férfiaknak gyakran gondot okoz beismerni, hogy néha az ő bőrük is gondozásra szorul. Ezért nálunk a Wellness Hotel Patince szállóban teljes, személyre szabott kezelést kínálunk férfiak számára szabadalmaztatott készülékünkkel. A bőrt alaposan kitisztítja, tápanyagokkal látja el, és az így fiatalabbnak tűnik.

 

Ügyeljen az alkalmazott kozmetikumok és készülékek minőségére!

Az Ön által kiválasztott kezelést biztosító készülék kiválasztásakor ügyeljen rá, milyen készüléket és milyen kozmetikumot alkalmaz. A jó minőségű készítmények ugyanis a siker alapja. A Wellness Hotel Patince szállóban például Mary Cohr kozmetikumokat és CATIA Vital készülékeket használunk, ugyanattól a gyártótól. A Franciaországból származó márkának az egész világon jó neve van (mintegy 5 000 különböző intézmény használja). Neki köszönhetően genetikailag módosított növények és parabének alkalmazása nélküli kezelést tudunk kínálni klienseinknek.

Ha az általunk kínált kezelések elnyerték a tetszését, és úgy gondolja, hogy segítenének a bőrének, jöjjön el hozzánk Patra. Foglaljon például egy már említett Halloween-kirándulást, vagy bármely más tematikus tartózkodást az egész családnak. Nálunk mindenkiről gondoskodunk. Amíg a fáradt anyukák a masszázs és a pakolások közepette felüdülnek, az apukák kipróbálják a sörfürdőt, a gyerekek gazdag animációs programnak örülhetnek.

Beauty kezeléseink, masszázsaink, fürdőink, pakolásaink teljes listáját megtalálja Árjegyzékünkben Szívesen segítünk a választásban és az elérhetőség ellenőrzésében.

kontakt:
mail: recepcia@wellnesspatince.sk
Tel .: +421 35 7908 500
Mobil: +421 918 886 715

Azt mondták rólunk

Prijemny oddych, ochotny peronal, chutne jedlo. Vyborny bazen, masaze a procedury. Deti sa vyblaznia :-) Izby su na slovenske pomery dost priestranne. Odporucam.

Peter

Zobraziť všetky recenzie

Priestranný vodný svet, ústretoví personál, ľahká dostupnosť, možnosť aj bezlepkovej stravy, odporúčam.

Senta

Zobraziť všetky recenzie

Bolo super :-D

Iveta

Zobraziť všetky recenzie

V hotelu jsem byla ubytována jen na 2 noci v rámci služební cesty a vše bylo naprosto perfektní. Milý personál, pokoje čisté. Naprosto vyhovující. Všem děkuji za milé přivítání. Lucie

Lucie

Zobraziť všetky recenzie