Milyen tevékenységekkel készült fel Pat a gyerekekre?

Tobogany v Patinciach

Kellemes termálvíz, gyönyörű természet, animációs programok – ez mind az Ön csemetéit várja Szlovákia legdélebbi községében. Megnézhetik az impozáns cápákat vagy hajókázhatnak a Dunán.

Egy családi nyaralás megtervezése sokszor kimerítő feladat, főleg, ha több, különböző korú gyermeke van az embernek. Nehezére esik mindig újabb és újabb tevékenységeket kitalálni, és szeretne egy kis nyugalmat a nyaralás során? Jöjjön a Wellness Hotel Patince szállóba!. A családi nyaralás gyerekekkel nálunk teljes mértékben pótolja a tengerparti üdülést. Készítettünk egy válogatást abból, hogy nálunk vagy a környékünkön mi az, ami a gyermekeiket garantáltan lekötheti.

Zájdite si na návštevu do maďarského Tropicaria

Tropicarium cápákkal

Pat vitathatatlan előnye a közelsége Magyarországhoz. Déli szomszédaink fővárosa nem egész másfél órányi autóútra van tőlünk. Budapest csodálatos történelmi város, de a gyerekek főleg a Tropicariumot értékelik – Közép-Európa legnagyobb tengeri akváriumát. A legkülönbözőbb halakat, kígyókat, pókokat, majmokat és egyéb állatokat találhat itt, amelyekért bármely életkorú gyerek lelkesedni fog.

Az akvárium domináns eleme a cápákat és más tengeri lényeket tartalmazó, a látogatók számára készült üvegalagúttal ellátott óriási tartály. A gyerekek így közelről megszemlélhetik ezeket a ragadózó állatokat. A legkisebbek bizonyára értékelni fogják a nyitott tartályt is a rájákkal, amelyeket meg lehet simogatni.

V Patinciach a jeho okolí sa určite nudiť nebudete, pretože na váš čaká mnoho zážitkov a výber je len na vás

Medencék és animációs program Paton

Gyermekei még nem készek nagyobb kirándulásokra, és Ön is szeretné élvezni a napot, a frissítő vizet és főleg a nyugalmat? Látogassa meg Medence-világunkat. A Hévíz forrásból származó termálvíz visszahozza a vért az ereibe és a különböző kültéri medencék a gyerekeknek teljesen pótolják a tengert. Nem fognak hiányt szenvedni tobogánban, csúszdában, szökőkútban és mászókában.

Ha azonban a medence nem lenne elég, a medencék közelében sportpályák találhatók röplabda vagy tenisz számára. A szálló tavacskáján vízibiciklizhetnek velük, vagy minigolfozhatnak.

Športové ihriská či bazény pre deti

A nyári programok előnye a víz és a sportfelszerelés mellett a gazdag napi animációs programok. Arcfestés, hajfonás, zsákban ugrálás, kötélhúzás, művészeti tevékenységek, halak etetése és horgászás – ez csak egy kis válogatás azokból a tevékenységekből, amelyek a gyerekekre a Wellness Hotel Patince szállóban várnak. Reggeli és vacsora közben a nyughatatlan gyerekeket a kedves kabalababa, Flippy, a delfin szórakoztatja.

Bohata ponuka animačných programov, ako napr. maľovanie na tvár

Plavba loďou Wellness 1 po Dunaji vaše deti určite zaujme

 

Hajózás a Dunán

Sok gyereket már pici korától elbűvölnek a legkülönbözőbb közlekedési eszközök. Az ilyen lelkes rajongók számára készítettük elő a hajókázást a Wellness I névre keresztelt hajónkkal. A festői pati kikötőből, amely a szállótól mintegy két kilométerre helyezkedik el, a nyári szünet alatt minden hétfőn, szerdán és szombaton indul rendszeres körútra.

Akkor is jöjjön el a kikötőbe a gyerekekkel, ha éppen nem készülnek hajókázni. A kellemes utat a szállótól a legkisebbek kocsiban vagy rolleren tehetik meg, és az út végén mindenkire vár a felfrissülés a Marina Bárban, hűvös italok mellett. A gyerekeket pedig várja a játszótér és a trambulin.

Ak ste nadšencom golfu, skúste si hru v Tata v golfovom klube Old Lake

 

Golf Tata városában

Szereti a golfot, vagy mindig is ki szerette volna próbálni? Pat közelében lehetősége van rá, hogy az egész család kipróbálja ezt az elegáns sportot. Nem egész egy órás autóútra. a magyarországi tata városában található az  Old Lake golf klub. A felszerelést itt kikölcsönözheti, és tapasztalt oktatók segítségével elsajátíthatják a golf alapvető fogásait. Némely edző kimondottan a gyerekek edzésére szakosodott.

Ez csak egy kis ízelítő volt abból, mi mindent élhetnek át a gyerekeik. Ha nyáron eljönnek hozzánk, biztosan további érdekes tevékenységeket is felfedeznek az egész család számára. A Wellness Hotel Patince szállót mintha csak a gyerekeknek alkották volna meg, ezért tekintse meg minden nyári ajánlatunkat.

Nyáron már nincs ideje ellátogatni hozzánk? Nem számít, egész évben szervezünk programokat családosok számára. Ősszel Önökre vár például a Halloween vagy Mikulás-akció. Ne maradjon le róla!

Ha foglalni szeretne, megteheti a recepcia@wellnesspatince.sk email-címen vagy a +421 915 999 014 telefonszámom.

Örömmel várjuk!

Azt mondták rólunk

Prijemny oddych, ochotny peronal, chutne jedlo. Vyborny bazen, masaze a procedury. Deti sa vyblaznia :-) Izby su na slovenske pomery dost priestranne. Odporucam.

Peter

Zobraziť všetky recenzie

Priestranný vodný svet, ústretoví personál, ľahká dostupnosť, možnosť aj bezlepkovej stravy, odporúčam.

Senta

Zobraziť všetky recenzie

Bolo super :-D

Iveta

Zobraziť všetky recenzie

V hotelu jsem byla ubytována jen na 2 noci v rámci služební cesty a vše bylo naprosto perfektní. Milý personál, pokoje čisté. Naprosto vyhovující. Všem děkuji za milé přivítání. Lucie

Lucie

Zobraziť všetky recenzie