Medencevilág

Medencéinkben saját termál forrásunk vizét használjuk. A termálvíz felhasználásának Pathon nagy hagyománya van. Már a 13. században feljegyezték korabeli iratokban, hogy a helyi meleg vizű forrásoknak gyógyhatása van és már a rómaiak is fürdőket hoztak itt létre.

Medencevilágunkat több medence alkotja, melyek a termálforrás vizét használják. A víz speciális kezelés hatására mind gyógyászati, mind higiéniai szempontból kifogástalan.

Termálvizünk kedvezően hat a mozgásszervekre és azok megbetegedései ellen. A tóból nyert iszapot ősidők óta használják gyógyításra.

A Hévíz elnevezésű termál forrás vize 27°C fokos, 200 m mélyről tör fel, és ahhoz a Dunamenti forráslánchoz tartozik, mely Patince mellett indul és egészen a budapesti Margit-szigetig vezet.

Római iszapfürdő

Hogy Önnek termálvizünk gyógyhatása mellett még kellemesebb élményben lehessen része, római fürdőt építettünk ki –a tóban feltörő forrás körül kialakított ülőhelyekkel.

Nagy relaxációs medence

Szlovákia legnagyobb fedett relaxációs medencéje 1,2 m mély vízzel és több attrakcióval, mint például masszázs vízágyak és ágyúk, szökőkutak, vízköpők, vadvíz és barlang. A víz hőmérséklete kb. 30°C.

Lazító medence

Ideális hely a pihenésre. A víz hőmérséklete kellemes 36°C és kedvezően hat a mozgásszervekre és azok megbetegedéseire.

Jacuzzi

Ahhoz, hogy Ön elengedhesse magát és újjászülethessen, rendelkezésére áll 10 fős masszázsmedencénk is, melynek vize kb. 35°C. Az itt eltöltött idő kedvezően hat az emberi szervezetre.

A hidroterápia, kiegészítve egyéb fontos tényezőkkel, mint például a helyes étkezés, pihenés és a mozgás, stimulálja a szervezet öngyógyító erejét.

Belső gyermekmedence

Gyermekei jól fognak szórakozni a csúszdával ellátott medencében. A termálvíz hőmérséklete 34°C, mélysége mindössze 70 cm.

 

A medencevilág a szálló vendégei számára szombaton és vasárnap már 08:00 órától, míg hétköznapokon 9:00 órától áll rendelkezésre.

A medencevilágban egyes napokban a héten ingyen tornázhat aqua zumba / aqua – gym -et.

 

 

 

Külső medencék – nyitva tartás kizárólag nyáron

Külső nyári medence

Több mint 600 m2 területen fekszik szállodánk nagy csúszdával és mászófallal ellátott külső nyári medencéje. A nyári szezonban itt a vendégek számára 10 termálvizes medence és 4 csúszda áll rendelkezésre. A víz hőmérséklete a külső medencékben 26°C és 29°C között mozog.

 

Külső gyermekmedence

A hotel udvarán gyermekeit csúszdával és szökőkúttal ellátott medence várja. A víz mélysége csak 40 cm, hőmérséklete 30°C.

 

 

Nyitvatartási idő

Szerda 14:00 – 20:00
Csütörtök 09:00 – 20:00
Péntek 09:00 – 21:00
Szombat 09:00 – 21:00
Vasárnap* 08:00 órától

 

* reggeli úszás szállodába lévő vendégeinknek

* a medencevilág vasárnaponként csak a szálloda vendégei számára tart nyitva

 

 

Eshop

Fontos figyelmeztetés

 

Azt mondták rólunk

Prijemny oddych, ochotny peronal, chutne jedlo. Vyborny bazen, masaze a procedury. Deti sa vyblaznia :-) Izby su na slovenske pomery dost priestranne. Odporucam.

Peter

Zobraziť všetky recenzie

Priestranný vodný svet, ústretoví personál, ľahká dostupnosť, možnosť aj bezlepkovej stravy, odporúčam.

Senta

Zobraziť všetky recenzie

Bolo super :-D

Iveta

Zobraziť všetky recenzie

V hotelu jsem byla ubytována jen na 2 noci v rámci služební cesty a vše bylo naprosto perfektní. Milý personál, pokoje čisté. Naprosto vyhovující. Všem děkuji za milé přivítání. Lucie

Lucie

Zobraziť všetky recenzie