Mi vár Önre nálunk?

Medence- és szaunavilág

A medencevilág termálkútból származó víz felhasználásával kialakított medenceegyüttes, melynek speciális kialakítása biztosítja, hogy egészségi és higiéniai szempontból megfelelő legyen. A szaunavilágban található finn, svéd, gyógynövény és gőzszauna is. A szaunázás után megpihenhet és erőre kaphat új pihenőhelyiségünkben.

Hétvégéken és a tematikus üdülések alatt animátor is rendelkezésre áll a gyerekek számára készített gazdag animációs programokkal.

Animátor pre deti - Wellness Hotel Patince

Nordic walking

Ez a sport az egész test izomzatát megmozgatja. A nordic walking-ot bárki űzheti fizikai egészségének megőrzése érdekében. Speciális kialakítású, a síbotokhoz hasonló botokat használnak hozzá. Ez a sport mindenki számára alkalmas, mivel egyszerű, olcsó és nagyon hatékony az erőnlét megőrzésében.

Fitnesz

Szállodánkban modern edzőterem is található. Vendégeink a fitnesz központot korlátlanul, díjmentesen használhatják.

Power jóga

A jóga által megszabadulhat egészségügyi problémáitól, növelheti hajlékonyságát és mozgékonyságát, erősítheti immunrendszerét és javíthatja légzését. A power jóga egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ne habozzon hát, jöjjön ellazulni és tornázni egy jót minden szombaton és vasárnap 8:30-tól a kongresszus terembe! (A nyári időszakot kivéve).

Vízi aerobik

Az aerobikot vízi környezettel ötvöző vízi aerobik viszonylag fiatal sportág. A fizikai erőnlétre, a testsúlycsökkentésre és az alakformálásra összpontosít. Szállodánkban minden szombaton 16:00-kor kezdődik vízi aerobik a medencevilágban.

Teke, biliárd, darts, csocsó

Az aktív pihenést két tekepálya, biliárd, darts és csocsó biztosítja. A pályákat a szálloda recepcióján foglalhatja le.

Bowling - Wellness Hotel Patince

A nyári szezonban vendégeinkre 10 kültéri medence és 4 vízicsúszda, egész napos animációs programok tapasztalt animátorokkal, valamint hajókirándulások várnak a Dunán.

Az aktív pihenéshez sportpályáinkat is igénybe veheti – teniszpálya, röplabda/kosárlabda pálya, strandröplabda, pétanque, minigolf, vízibicikli, teke, biliárd, darts.

SPORTKÍNÁLATUNK

Hajókirándulások

A Pathi Kikötőből hajókirándulásokra indulhat a Dunán. A hajókirándulás alkalmával megismerheti a Duna mente vidékét a fennmaradt ártéri erdőrészekkel együtt. A hajón a vendégek szeszes és üdítő italokkal frissíthetik magukat. A hajó 75 férőhelyes.

Prístav v Patinciach