Mit nyújt a hajókirándulás?

A Pathi Kikötőből hajókirándulásokra indulhat a Dunán. A hajókirándulás alkalmával megismerheti a Duna mente vidékét a fennmaradt ártéri erdőrészekkel együtt. A hajón a vendégek szeszes és üdítő italokkal frissíthetik magukat. A hajó 75 férőhelyes.

Loď Wellness1

Áprilistól júliusig a hajókirándulások minden szombaton 14:00 órától indulnak, más napokon megrendelés, illetve megállapodás alapján. Júliusban és augusztusban a rendszeres hajókirándulások hétfőnként, szerdánként és szombatonként indulnak 14:00 órától. Különleges tematikus szálláscsomagok alatt animátorok kíséretében is élvezheti a hajókirándulást, számos kísérő tevékenységgel együtt.

Gyerekek

A hajókirándulás alatt a gyerekek kipróbálhatják, milyen egy hajót kormányozni, és kapitányunktól erről oklevelet is kapnak.

Céges rendezvények

Érdeklődés esetén személyre szabjuk a hajókirándulást és a túrát az egyéni igényeknek megfelelően. A hajón borkóstolóra is lehetőség nyílik élő zene vagy playback kíséretében. Cégek számára különleges programokat, bor- és pálinkakóstolót tudunk biztosítani. A kikötő a természet ölében áll, kültéri csapatépítő tevékenységekre is alkalmas, tágas füves területtel. Bővebb információkat, illetve ajánlatot a +421 918 809 046 telefonszámon vagy a kongresy@wellnesspatince.sk e-mail címen kérhet.

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A KIKÖTŐRŐL