Nyári tevékenységek a szállodában

Tenisz

Műfüves kültéri teniszpálya bérelhető a szállodától mindössze 100 méterre.

Az árlisták és a kiegészítő információk itt találhatók.

Asztalitenisz

Vendégeink pingpongasztalnál is fejleszthetik gyorsaságukat és ügyességüket, amennyiben a klasszikus tenisz helyett inkább az asztaliteniszt részesítik előnyben. Játsszon egyet barátaival vagy gyermekeivel! A medencevilág mellett ingyen pingpongozhat.

Minigolf

A minigolf közkedvelt és igénytelen sport, melyet a család minden tagja élvezhet. Kitűnő alkalom egy golf csatára a barátokkal vagy a családdal.

Az árlisták és a kiegészítő információk itt találhatók.

Golf

A tatai Old Lake Golf Club-bal együttműködve izgalmas sportajánlatot dolgoztunk ki Önöknek. Ha még sohasem golfozott, Tatán rendelkezésére áll egy edző, aki bevezeti Önt ennek az elegáns sportnak a rejtelmeibe. A golf klubban díj ellenében kölcsönözhet golfütőket, valamint komplett golffelszerelést is, hogy próbára tehesse tehetségét a pályán. Amennyiben Ön zöldkártyával rendelkező játékos, a legnagyobb európai női golf csillagok által a Ladies European Tour bajnokságokon használt golfpályát is igénybe veheti.

Gyerekekkel jött? Ők is megtalálhatják a számukra megfelelő szórakozást az Old Lake Club golfpályáján. Gyerek golffelszerelés és olyan edzők várják őket, akik kifejezetten gyerekek számára történő golfoktatásra szakosodtak.

Kedvezmények

Vendégeinknek az Old Lake Golf Club prospektus általunk lepecsételt példányának felmutatása után az alábbi kedvezményeket kínáljuk:

  • 10% green free kedvezmény munkanapokon
  • 10% green fee kedvezmény hétvégén

Strandröplabda

Az aktív pihenésre vágyó csoportok a medencéink melletti szabadtéri területen díjmentesen strandröplabdázhatnak.

Vízibicikli

A szállodánkhoz tartozó tó számos vízisportra kínál lehetőséget, beleértve a vízibiciklizést is.

Az árlisták és a kiegészítő információk itt találhatók.

Pétanque

A szálloda melletti pétanque pályát a Wellness Hotel Patince vendégei díjmentesen használhatják.

Horgászat

A Wellness Hotel Patince a horgászat szerelmeseiről sem feledkezik meg. A szálloda tavában tekintélyes, 12 kilós vagy annál is nagyobb pontyok, amurok, busák és csukák élnek.

Az árlisták és a kiegészítő információk itt találhatók.

Túrakerékpározás

A Duna menti kerékpárút az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárút Duna mentén vezető, határmenti szakasza.  Európa egyik legnépszerűbb kerékpáros túraútvonala. Nehézségi fokát tekintve gyermekek és idősek számára is alkalmas.

A napot sporttevékenységekkel vagy a környék bebarangolásával eltölteni kívánó vendégeinknek nordic walking botot, illetve görkorcsolyát is tudunk kölcsönözni.

Az árlisták és a kiegészítő információk itt találhatók.

Teke és biliárd

A Bowling Bárba tekepályák és biliárdasztal található.

Az árlisták és a kiegészítő információk itt találhatók.

Fitnesz

Szállodánkban modern, profi edzőterem is található. Vendégeink a fitnesz központot korlátlanul, díjmentesen használhatják.

Vízi aerobik

Az aerobikot vízi környezettel ötvöző vízi aerobik viszonylag fiatal sportág. A fizikai erőnlétre, a testsúlycsökkentésre és az alakformálásra összpontosít. Szállodánkban minden szombaton 16:00-kor kezdődik vízi aerobik a medencevilágban.

Vízicsúszdás medencevilág

Vendégeink a nyári szezonban korlátlanul használhatják:

10 fedett és kültéri, termálvizes medencénket (az időjárástól függően)
4 vízicsúszdánkat (az időjárástól függően)

Gazdag animációs programok

A nyári szezon teljes ideje alatt gazdag animációs programokat kínálunk gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt minden egyes nap!