Sporttevékenység

Tenisz

A tenisz szerelmeseinek rendelkezésére áll külső műfüves teniszpályánk, a szállodától mintegy 100m-re.

Golf

A tatai Old Lake golf klubbal együttműködve érdekes sportajánlatunk van az Ön számára. Ha még sosem golfozott, Tatán oktató áll a rendelkezésére. A golfklubban térítési díj ellenében kölcsönözhet alap golffelszerelést is. Hogy még jobb élményben legyen része, a golfhoz vezető utat hajón teheti meg a Duna túlpartjára.

Fitness

A szállodában modern profi konditerem működik.

Vendégeink korlátlanul és ingyenesen használhatják a nap 24 órájában.

Kerékpártúra

A Duna kerékpárútvonal a Duna mentén közlekedő tranzitútvonal, amely része az EuroVelo 6 hosszú távú kerékpárútnak. A Duna mentén haladó részét Duna kerékpárútként is ismerhető.

A túrázás gyermekeknek és időseknek is alkalmas.

Kerékpárkölcsönzés csak az elszállásolt vendégek számára.

Strandröplabda

Az aktív kikapcsolódást kedvelők ingyenesen használhatják strandröplabda pályánkat a szálloda külső területén, a medencék közelében.

Vízibicikli

A szálloda területén található tó különböző vízi sportokra nyújt lehetőséget, mint például a vízibiciklizés.

Horgászat

A Wellness hotel Patince és kornyéke a horgászoknak is sok lehetőséget kínál. A szálloda tavában hatalmas, 12 kg-ot is meghaladó pontyok, amurok, busák és csukák úszkálnak.

Petanque

A petanque nem egyszerűen sport, hanem egyenesen gyógyír az ember lelkére. A játék hevében megfeledkezhet a mindennapi stresszről.

A petanque pálya a szálloda külső területén, a büfé közelében található, és a Wellness hotel Patince szállóvendégei számára használata ingyenes.

Nordic walking

A Nordic walking – északi séta, egy fiatal sport. Finnországban született a nyolcvanas években, a sífutók nyári tréning formájaként.

Ez egy speciális, síbotokra hasonlító, botokkal kiegészített gyaloglás. A botoknak köszönhetően a mozgásban 600 izom vesz részt, a felsőtest átveszi a lábmunka 30%-át s így felszabadítja azokat a terhelés alól.
Mindenki számára megfelelő sportként tartják számon, mert egyszerű, olcsó és nagyon hatékony testedzés.

Bowling

Az aktív pihenést biztosítja a bowling bár, mely koktélok széles választékával, valamint két bowlingpályával és biliárddal várja vendégeit.

Billiárd

A teljes összpontosítás és pontos ütések szerelmesei számára rendelkezésre áll billiárdasztalunk, melyet az éjszakai bowling bárban talál.