Sporttevékenység

Tenisz

A tenisz szerelmeseinek rendelkezésére áll külső műfüves teniszpályánk, a szállodától mintegy 100m-re. Használati díja 6 € / óra.

Teniszütők és –labdák kölcsönzése 2 € / óra.

Golf

A tatai Old Lake golf klubbal együttműködve érdekes sportajánlatunk van az Ön számára. Ha még sosem golfozott, Tatán oktató áll a rendelkezésére. A golfklubban térítési díj ellenében kölcsönözhet alap golffelszerelést is. Hogy még jobb élményben legyen része, a golfhoz vezető utat hajón teheti meg a Duna túlpartjára.

Fitness

A szállodában modern profi konditerem működik.

Vendégeink korlátlanul és ingyenesen használhatják a nap 24 órájában.

Kerékpártúra

A Duna kerékpárútvonal a Duna mentén közlekedő tranzitútvonal, amely része az EuroVelo 6 hosszú távú kerékpárútnak. A Duna mentén haladó részét Duna kerékpárútként is ismerhető.

A túrázás gyermekeknek és időseknek is alkalmas.

Kerékpárkölcsönzés csak az elszállásolt vendégek számára.

Kerékpárkölcsönző árak:

  •     Kerékpár 1 óra – 2 €
  •     Kerékpár 3 óra – 5 €
  •     Kerékpár 6 óra – 8 €
  •     Kerékpárok – egész nap – 12 €

Strandröplabda

Az aktív kikapcsolódást kedvelők ingyenesen használhatják strandröplabda pályánkat a szálloda külső területén, a medencék közelében.

Vízibicikli

A szálloda területén található tó különböző vízi sportokra nyújt lehetőséget, mint például a vízibiciklizés (2 EUR / óra.).

Horgászat

A Wellness hotel Patince és kornyéke a horgászoknak is sok lehetőséget kínál. A szálloda tavában hatalmas, 12 kg-ot is meghaladó pontyok, amurok, busák és csukák úszkálnak.

Horgászat díja személyenként:

  • Szállóvendégek          10 EUR / nap, 25 EUR / 3 nap, 45 EUR / 7 nap
  • Nem szállóvendégek  16 EUR / nap

Tavunkban pontyot egész évben lehet horgászni. Novembertől márciusig horgászatra való igényét jelezze legalább egy nappal előre. Csoportos igény esetén egyeztessen a fenntartóval.
Horgászfelszerelés kölcsönzésének díja 5 EUR / nap.

Relax program

A Monada relaxációs iskolával együttműködve vendégeink számára érdekes wellness programot állítottunk össze. Minden szállóvendég csütörtöktől vasárnapig INGYENESEN veheti igénybe.

A wellness program az alábbiakat tartalmazza:
egyedülálló regeneráló és relaxációs gyakorlatokat a jól ismert mozgás rendszerekből: jóga, streching,

  • Pilates, body styling. Egyedülálló gyakorlatsor, melynek segítségével megszabadulhat a fájdalomtól és izmait is feszesebbé teheti. A gyakorlatokat minden generáció végezheti, a gyermekektől a nyugdíjasokig, aktívan sportoló és egyáltalán nem sportoló személyek is.
  • Eredeti és érdekes előadások a wellness életmód témájában – egészséges ételek, tisztítókúrák, a mozgás titka, a stresszkezelés művészete, hatékony relaxációs technikák, zodiákus jegyek, energia központok (csakrák) és további érdekes és praktikus témákban.
    További információkkal e programunkról szállodánk recepcióján szolgálnak.

Petanque

A petanque nem egyszerűen sport, hanem egyenesen gyógyír az ember lelkére. A játék hevében megfeledkezhet a mindennapi stresszről.

A petanque pálya a szálloda külső területén, a büfé közelében található, és a Wellness hotel Patince szállóvendégei számára használata ingyenes.

Nordic walking

A Nordic walking – északi séta, egy fiatal sport. Finnországban született a nyolcvanas években, a sífutók nyári tréning formájaként.

Ez egy speciális, síbotokra hasonlító, botokkal kiegészített gyaloglás. A botoknak köszönhetően a mozgásban 600 izom vesz részt, a felsőtest átveszi a lábmunka 30%-át s így felszabadítja azokat a terhelés alól.
Mindenki számára megfelelő sportként tartják számon, mert egyszerű, olcsó és nagyon hatékony testedzés.

Bowling

Az aktív pihenést biztosítja a bowling bár, mely koktélok széles választékával, valamint két bowlingpályával és biliárddal várja vendégeit.

1 pálya használati díja 16,- EUR / óra.

Billiárd

A teljes összpontosítás és pontos ütések szerelmesei számára rendelkezésre áll billiárdasztalunk, melyet az éjszakai bowling bárban talál.

A billiárd díja 4,- EUR / óra.