Személyi adatvédelem

Személyes adatai nálunk biztonságban vannak

A www.wellnesspatince.sk internetes oldal fenntartója, a WELLNESS Kft, a személyes adatokat az erre vonatkozó törvény értelmében tárolja és dolgozza fel (428/2002 Z.z. sz. törvény a személyes adatok védelméről).

Védelmezzük adatait

Vendégeink adatai védve vannak minden nemű visszaélés ellen. Ezeket az adatokat olyan szervereken tároljuk, amelyek a mi tulajdonunkban állnak, és társaságunk székhelyén találhatóak. Szervereink nem csatlakoznak nyílt internetes hálózatra, így harmadik személyek nem juthatnak hozzájuk illetéktelen felhasználás céljából.

Az Önök személyes adatait, melyeket a vásárlás során megadnak, teljesen bizalmasak és semmilyen formában nem adjuk tovább harmadik személyeknek. Személyes adatait csak az Ön megrendeléséhez szükséges lépések elvégzéséhez használjuk.

A WELLNESS Kft. vendégei  adatait  írásos kérésre adatbázisából törli és a továbbiakban nem használja fel.

Elérhetőségünk:

WELLNESS s.r.o.

Patince 431

Patince 946 39

Email címünk: recepcia@wellnesspatince.sk

E-mailes újdonságainkról való kijelentkezés módja (e – mail címének törlése adatbázisunkból)

  • Minden e-mailünkben talál egy “newsletter küldés törlése” megjegyzést, ha erre kattint, az Ön e-mail címe törlésre kerül adatbázisunkból
  • Bankszámlájának beállításaiban szintén törölheti newsletterünk küldését
  • címe törlését adatbázisunkból kérheti e-mailben a recepcia@wellnesspatince.skcímre.

Személyes adatainak törlése

Abban az esetben, ha minden személyes adatát szeretné töröltetni, értesítsen minket a recepcia@wellnesspatince.sk e-mail címen kérelméről. Személyes aatait azonnal töröljük adatbázisunkból.

Azt mondták rólunk

Prijemny oddych, ochotny peronal, chutne jedlo. Vyborny bazen, masaze a procedury. Deti sa vyblaznia :-) Izby su na slovenske pomery dost priestranne. Odporucam.

Peter

Zobraziť všetky recenzie

Priestranný vodný svet, ústretoví personál, ľahká dostupnosť, možnosť aj bezlepkovej stravy, odporúčam.

Senta

Zobraziť všetky recenzie

Bolo super :-D

Iveta

Zobraziť všetky recenzie

V hotelu jsem byla ubytována jen na 2 noci v rámci služební cesty a vše bylo naprosto perfektní. Milý personál, pokoje čisté. Naprosto vyhovující. Všem děkuji za milé přivítání. Lucie

Lucie

Zobraziť všetky recenzie