Tekercselések

Tekercselés holt-tengeri iszappal

A holt-tenger iszapja ezer éves és ásványi anyagok egész sorát tartalmazza. A holt-tengeri iszapos tekercselés a hát és váll környékére kerül, vagy az egész testre. Pihentető hatású, javítja az anyagcserét és regenerálja a bőrt. Segít a bőr mélytisztításában, felfrissíti és visszaadja életerőnket.

20 perc / 15 €

Tőzeges tekercselés – lokális

A tőzeg számtalan tápanyagot, természetes nyomelemet, ásványokat és a bőrbe könnyen felszívódó anyagokat rejt magában. A lokális tőzeges tekercselés tőzeglap és termofor (hővezető) segítségével van applikálva a hát és a váll környékére. A tőzeglap és a meleg hatására javul a bőr vérellátottsága, valamint az izmok és ízületek működése.

20 perc / 10 €

Tőzeges tekercselés tőzeg kásával

A tőzeges tekercselés jótékonyan hat a bőrsejtek megújulására, antibakteriális hatású és javítja az ellenálló képességet. A tekercselésnél speciális tőzeg kását használunk, mely összetételével javítja a vérellátást, az izmok és ízületek működését, az ekcémát és a narancsbőrt. A tőzeg egyik fő előnye melegítő hatása.

20 perc / 12 €

Mézes tekercselés

A mézes tekercselés segíti testünk méregtelenítését, revitalizálását, segít megszabadulni a stressz és környezetünk káros hatásait. A tekercselés lokális, bio minőségű puha tiszta méhviaszfóliával és propolisszal termofor (hővezető) alkalmazásával.

20 perc / 12 €

Termikus tekercselés

A termikus tekercselés segít az izmok, inak és ízületek ellazításában, a szervezetet kellemesen felmelegíti. A tekercselést ajánljuk bármilyen masszázs előtt az izmok ellazítása céljából.

20 perc / 7 €

Csokoládés teljes testtekercselés eredeti 98%-os csokoládéval

A „csokoterápia“ kitűnő ellenszere a depressziónak, stressznek és a fáradtságnak. Hatékony továbbá narancsbőr ellen, megújítja és hidratálja a bőrt. Bőre bársonyos és táplált, édes csokoládéillatú lesz. A tekercselés során 98%-os eredeti kakaót tartalmazó csokoládétallérokat használunk, melyet bio mandulaolajban oldunk fel.

20 perc / 25 €

Méregtelenítő teljes testtekercselés természetes agyaggal

A Méregtelenítő teljes testtekercselés a testet megszabadítja a méreganyagoktól. Agyagtartalmának köszönhetően a bőr ásványi anyagokhoz és nyomelemekhez jut, melyek gyorsítják az anyagcserét és a bőr vérellátását. A méregtelenítő hatás fokozása érdekében mustármagolajt és éterolajak keverékét tartalmazza. A tekercselés után bőre sima és hidratált lesz.

20 perc / 25 €

Tápláló teljes testtekercselés csipkebogyó olajjal

A tápláló teljes testtekercselés csipkeolaj és pipacskivonatot tartalmaz. A csipkeolaj kivételes hatásos ráncokra, lassítja az öregedést és hozzájárul a bőr hidratálásához. Az olaj virágos tónusai pedig egyedi aromát kölcsönöznek bőrének.

20 perc / 25 €

Romantikus csokoládés teljes testtekercselés eredeti 98%-os csokoládéval

Kényeztesse magát eredeti csokoládés teljes testtekercseléssel kettesben gyertyafény mellett, romantikus légkörben. A csokoládé hatásos afrodiziákum, íze és aromája egyúttal kiváló módja a rossz közérzet és a depresszió leküzdésének.

20 perc / 45 €