Téli tevékenységek a szállodában

Nordic walking

Ez a sport az egész test izomzatát megmozgatja. A nordic walking-ot bárki űzheti fizikai egészségének megőrzése érdekében. Speciális kialakítású, a síbotokhoz hasonló botokat használnak hozzá. Ez a sport mindenki számára alkalmas, mivel egyszerű, olcsó és nagyon hatékony az erőnlét megőrzésében.  A recepción 2 €/órás díjért kölcsönözhet nordic walking botokat. Díjmentesen minden szombaton 14:20 kor.

Fitnesz

Szállodánkban modern edzőterem is található. Vendégeink a fitnesz központot korlátlanul, díjmentesen használhatják.

Power jóga

A jóga által megszabadulhat egészségügyi problémáitól, növelheti hajlékonyságát és mozgékonyságát, erősítheti immunrendszerét és javíthatja légzését. A power jóga egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ne habozzon hát, jöjjön ellazulni és tornázni egy jót minden szombaton illetve vasárnap 8:30-tól.

Vízi aerobik

Az aerobikot vízi környezettel ötvöző vízi aerobik viszonylag fiatal sportág.  A fizikai erőnlétre, a testsúlycsökkentésre és az alakformálásra összpontosít. Szállodánkban minden szombaton 16:30-kor kezdődik vízi aerobik a medencevilágban.

Teke, biliárd, darts, csocsó

Az aktív pihenést két tekepálya, biliárd, darts és csocsó biztosítja. A pályákat a szálloda recepcióján foglalhatja le.
1 pálya bérleti díja 16 €/óra. A biliárdasztal bérleti díja 4 €/óra.

Asztalitenisz

Vendégeink pingpongasztalnál is fejleszthetik gyorsaságukat és ügyességüket, amennyiben a klasszikus tenisz helyett inkább az asztaliteniszt részesítik előnyben. Játsszon egyet barátaival vagy gyermekeivel! A medencevilág mellett ingyen pingpongozhat.

Játszóház

A szállodában teljes felszereltségű játszóház működik, ahol a gyerekek például labdamedencében is „lubickolhatnak”.