Üdülési utalványok a Wellness Hotel Patince szállóban

FOGLALJON SZÁLLÁST

Hallott már az üdülési utalványokról, de nem tudja, hogyan használja fel őket? Mi minden kérdésére választ adunk! Tudja meg, hogyan lehet Szlovákiában olcsón nyaralni üdülési utalványok segítségével.

Ktorá firma vydáva rekreačné poukazy?

Melyik cég adja ki a rekreációs utalványokat?

Ez a kötelezettség a 49 főnél több alkalmazottat foglalkoztató cégeket érinti. Az üdülési hozzájárulást közvetlenül a munkáltatótól kapja, két formában:

  • Elektronikus utalvány üdülési fizetőkártya formátumban
  • A számla közvetlen kifizetése a szálláshelyen, amit aztán a munkáltató visszafizet.

Figyelem! Mielőtt elindulna a nyaralásra, tudja meg, az Ön cége melyik fizetési formát választja.

Kto môže rekreačný poukaz využiť?

Ki használhatja fel az üdülési utalványt?

Ahhoz, hogy felhasználhassa az üdülési utalványt, legalább 2 éve a cégénél kell dolgoznia. Ez az adat az Ön munkaszerződéséből következik. Az utalványra az állami alkalmazottak, vagy közszolgálati munkát végzők is jogosultak. Amennyiben éppen anyasági vagy szülési szabadságon van, szintén felhasználhatja az üdülési utalványt! Ennek feltétele, hogy az Ön munkaviszonya az üdülés megkezdésének napján 2 éve folyamatos legyen.

És az Ön családtagjai?

Ez a hír biztosan megörvendezteti Önt. A munkáltató ugyanis átfizeti az Ön férjének/feleségének, élettársának, az Önnel egy háztartásban élő szülőknek és természetesen gyermekeknek is a nyaralási kiadások 55 %-t. Ha az Ön gyerekei általános iskolába vagy nyolc osztályos gimnáziumba járnak (4. évfolyamig). a hozzájárulást felhasználhatja egész napos vagy éppen hosszabb ideig tartó táborokra is a szünidő alatt.

Amennyiben Ön önálló kereső – vállalkozó, az üdülés minden költségét beszámíthatja az adóköltségekbe.

 

Aká je výška príspevku?

Mekkora a hozzájárulás összege?

Egyszerűen fogalmazva az Ön cége a költségek 55 /-t fizeti át Önnek, legfeljebb évi 275 € értékben. A kisebbik részt, 45 %-t, Ön fizeti ki, azaz 225 €-t. Az üdülési utalvány maximális összege akár 500 € is lehet. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a munkavállaló az üdülésre 500 vagy több eurót költ évente, a munkáltató legfeljebb 275 euró összeggel járul ehhez hozzá. Ha a munkavállaló kisebb összeget költ, a munkavállaló a jogos kiadások 55 %-át tériti meg a számára.

Postup procesu uplatnenia rekreačných poukazov na pobyt

Na aké služby môžete poukaz použiť?

Milyen szolgáltatásokra használhatja az utalványt?

Az üdülési utalványt különböző üdülési intézményekben használhatja fel Szlovákiában, amelyek szállást, étkezési szolgáltatásokat, wellness vagy egyéb szolgáltatást nyújtanak, beleértve a pihenést és relaxálást. Egyetlen feltétel, hogy legalább két éjszakát töltsön az adott intézményben.

KERESSE FEL A FOGLALÁSI OSZTÁLYT

Részletesebb információkat azalábbi email-cimen tudhat meg: http://rekreacnepoukazy.sk/

A Wellness Hotel Patince solyan társaságokkal dolgozik együtt, mint a Benefit Plus, Doxx, Edenred, Gusto karta vagy a Národný turistický systém. Válasszon ki bármely üdülési csomagot a Wellness Hotela Patince ajánlatából, és a foglalási osztályunk segít Önnek kiszámítani az üdülés árát és kiválasztani a megfelelő csomagot. Jelentkezzen be hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a kedvezményes üdülésről szóló tájékoztatásról.

Szeretnék hírlevelet kapni

Közvetlen fizetéssel igénybe vehető tartózkodás:

Wellness szálláscsomag 3 éjszakától
263€ felnőtt / 3 éjszaka
Szenior szálláscsomag
276€ 4 éjszaka / felnőtt
Wellness tartószkodás 2 + 1 éjszaka ingyen
139€ - tól felnőtt / éjszaka
Szállás félpanzióval
69€ felnőtt / éjszaka

Azt mondták rólunk

Prijemny oddych, ochotny peronal, chutne jedlo. Vyborny bazen, masaze a procedury. Deti sa vyblaznia :-) Izby su na slovenske pomery dost priestranne. Odporucam.

Peter

Zobraziť všetky recenzie

Priestranný vodný svet, ústretoví personál, ľahká dostupnosť, možnosť aj bezlepkovej stravy, odporúčam.

Senta

Zobraziť všetky recenzie

Bolo super :-D

Iveta

Zobraziť všetky recenzie

V hotelu jsem byla ubytována jen na 2 noci v rámci služební cesty a vše bylo naprosto perfektní. Milý personál, pokoje čisté. Naprosto vyhovující. Všem děkuji za milé přivítání. Lucie

Lucie

Zobraziť všetky recenzie